MENU

Tevreden vastgoedklanten

100%

Tevreden klanten

5

Sterrenservice volgens Google reviews

4

Enthousiaste professionals

Peter De N.
star star star star star

De beste keuze die we konden maken voor de verkoop van onze woning. Een gedetailleerde, correcte schatting.
Een professionele aanpak bij de verkoop, een regelmatig update tijdens de kijkdag(en) zelf. Vragen werden steeds op een vriendelijke manier beantwoord. Voor Christel en haar team is niets te veel.
Een topper in het vak.!!!

14 december 2022
Sven D.G en Sofie B
star star star star star

Eerlijke, vlotte, vriendelijke samenwerking. Vlot contact.  Al onze vragen werden snel en correct beantwoord. Wanneer we in de toekomst beroep dienen te doen op een vastgoedkantoor kiezen we vast en zeker voor AX-Quality! Sven en Sofie

16 mei 2023
Michiels - Roef
star star star star star

De samenwerking met AX-Quality is Prima verlopen. We hebben berop gedaan op AX-Quality voor de aankoop van ons appartement en de verkoop van onze woning. AX-Quality krijgt van ons een 10 op 10!

16 mei 2023
Frits DW
star star star star star

Een professionele begeleiding van A tot Z ! Zeer vriendelijk en spontaan .
Kortom top !!!

14 december 2022
Van Cleempoel H.
star star star star star

Aangezien het een dossier betreft van aankoop van ons appartement en  verkoop van onze woning waren we bezorgd hoe dit alles te organiseren. Gert van AX- Quality heeft dit prima gedaan en alle zorgen weggenomen. Kortom...dik in orde!

21 september 2023
Artisom
star star star star star

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met AX-Quality en zouden in de toekomst zeker opnieuw met hen samewerken. Het was zeer fijn samenwerken door de profesionaliteit, vriendelijkheid en snelheid van Gert.

21 september 2023